carfix T&S - Eerlijk = eerlijk

Chiptuning

stap 1: afspraak maken

Bel met 0344 662277, of neem contact op via Messenger.

stap 2: chiptunen van de auto

Wij zorgen voor uw auto, vervangend vervoer is mogelijk.

stap 3: autorijden met plezier

Dankzij de eerlijk = eerlijk garantie kunt u zorgeloos autorijden.

Als het nodig is dan halen wij uw auto op

Vervangend vervoer is mogelijk.

Chiptuning in Tiel

Elke auto is uniek en vraagt om specifieke software-instellingen. Wij zorgen dat uw auto op een professionele en unieke wijze wordt gechiptuned. De software wordt geoptimaliseerd binnen de veiligheidsmarges van de motor.

Profiteer van 30% vermogenstoename van uw huidige vermogen. Tuning gebeurt op maat en uiteraard veilig en duurzaam.  Haal met chiptuning meer vermogen uit uw motor. Zorg voor een vlottere en soepelere rijstijl. Bespaar op uw brandstofkosten.

Dankzij onze softwareparameters kan er een brandstofbesparing van meer dan 5% worden gerealiseerd. AP tuning ontwikkelt voor elke auto zijn eigen software en maakt geen gebruik van standaard chips en software.

De software is van hoogwaardige kwaliteit en de prestaties van de auto worden uitvoerig getest. Indien nodig worden de originele fabrieksinstellingen kosteloos teruggezet.

Eerlijk is eerlijk, uiteindelijk bent u benieuwd waar de kosten van de reparatie vandaan komen. Daarom geeft CarFix T&S de eerlijk = eerlijk werkplaatsgarantie. Als u interesse heeft laten wij graag zien wat we gaan repareren zodat u weet waar u voor betaalt.

Thomas Moret & Sander van der Beek
CarFix T&S

Eerlijk = eerlijk werkplaatsgarantie

U mag onder begeleiding meekijken bij de reparatie van uw auto.

Wij laten zien wat we gaan repareren zodat u weet waar u voor betaalt.

Zo is het voor uw beleving duidelijk wat er zal gaan gebeuren.